'Jord-til-flaske'

Vi er taknemmelige for, at naturlig, økologisk og bæredygtig skønhedspleje er blevet et bevidst valg for flere og flere. At ingredienserne i dine skønhedsprodukter er friske, kraftfulde og dyrket i en næringsrig jord er ikke noget vi kan tage for givet, da skønhedsindustrien i mange årtier har været stærkt repræsenteret af store kemi-giganter, der producerer syntetiske produkter med lange holdbarheder.

Det hastigt voksende marked for naturlige skønhedsprodukter er desværre præget af en meget varierende kvalitet, når det kommer til ingrediensernes potens, renhed og bæredygtighed. Dertil kommer en stor uigennemsigtighed for forbrugeren.

Standarderne for de forskellige økologiske mærkninger på markedet er vidt forskellige, og desuden kan selv en økologisk certificeret ingrediens være næringsfattig på grund af lange forarbejdnings-processer, som svækker plantens oprindelige kraftfulde og plejende egenskaber.

Vores ‘Jord-til-flaske’ tilgang sikrer bæredygtigheden og kvaliteten i alle produktionscyklusser, helt fra hvor og hvordan planterne er dyrket til høstningen, forarbejdningen, produktionsmetoder og frem til den endelige emballage.

“Hele vejen ‘fra jord til flaske’ går vi aldrig på kompromis med bæredygtigheden og kvaliteten af vores produkter. ”

Bæredygtigt indkøb

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til kvaliteten og næringen af vores økologiske, naturlige ingredienser. Som det også gælder for fødevarer, afhænger planternes næringsværdi af flere faktorer, heriblandt, at de er dyrket økologisk i næringsrig jord, et rent omgivende miljø, og at de er høstet nænsomt og på det helt rigtige tidspunkt.

Vi indkøber udelukkende vores ingredienser fra økologiske landmænd og producenter, der deler vores passion og dedikation til bæredygtighed, renhed og kvalitet.

Læs mere om vores ingredienser

Håndlavet nænsomt med kærlighed

I vores Apothecary Lab håndlaver vi alle produkter med kærlighed og dedikation i små mængder af gangen,

Vores skånsomme, temperatur-kontrollerede processer beskytter og bevarer planternes næringsværdi, så vi får fuldt udbytte af de potente, helende egenskaber i vores produkter.

Vi ekstraherer planterne i olie eller vand over en hel fuldmånecyklus for at udvinde det fulde spektrum af næringen og kraften fra planterne og urterne.

Læs mere om vores laboratoriun

Bæredygtig emballage

I alle dele af vores produktions-cyklus ønsker vi at minimere vores CO2-aftryk, og det gælder naturligvis også produkternes emballage.

Vores flasker er lavet af genanvendeligt glas og plastik. Det betyder blandt andet at vi altid gerne vil tage dem retur, rense og genbruge dem til nye produkter. Vi holder desuden vores emballage til et minimum ved at udelade pap-æsker til produkterne.

Vores produkt-etiketter er FSC-certificerede og fremstillet af genanvendelige eller bionedbrydelige materialer.

Køber du vores Self-Love Herbal Blend og kommer retur med glasset og låget, så giver vi 10% rabat på din næste te.

Shop økologiske produkter