Hudekspert og holistisk skønhedspioner

Naughty Alchemist blev lanceret i januar 2020 af Stella Nisreen Kanaan - grundlægger og ejer af den prisvindende, ‘Grøn Klinik’ certificerede spa og skønhedssalon, Beauty Avenue, på Frederiksberg.

Stella har mere end 20 års erfaring med naturlige skønhedsbehandlinger og kosmetologi, og hun er uddannet i aromaterapi og holistisk kosmetikformulering.

Mød Stella

Mit navn er Stella Nisreen Kanaan, jeg er grundlægger af Naughty Alchemist, naturelsker og plante-nørd.

Tilblivelsen af Naughty Alchemist er en direkte konsekvens af min dybe passion for naturlig, bæredygtig og holistisk hud- og skønhedspleje, og hvordan jeg selv ønsker at leve og interagere med naturen og vores planet.

Det er mit sigte med Naughty Alchemist at vække en bevidsthed om renheden og kvaliteten af skønhedsprodukter. Jeg ved, at nøglen til sundere og mere effektive produkter er ingredienserne, og jeg er bannerfører for, at vi alle begynder at stille højere krav til standarden i vores skønhedsprodukter.

Gennem hele mit liv har jeg været dybt fascineret af både naturen og skønheds-verdenen. Jeg voksede op i min mors parfumeri og i en kultur, hvor selvpleje og skønhedsritualer var en naturlig del af hverdagen blandt kvinderne. Min mormor bragte mig ind i planternes verden. I vores have lærte hun mig om alle planterne og urterne, og det var i disse tidlige år - i hendes selskab - at min fascination og respekt for planternes terapeutiske egenskaber blev grundlagt.

Rejsen til Naughty Alchemist

Det var for mig det mest naturlige i verden, da jeg som ung besluttede mig for at tage en udannelse som kosmetolog. Jeg er uddannet i London, og efter min eksamen flyttede jeg tilbage til København, hvor jeg i 2001 åbnede min egen skønhedssalon, Beauty Avenue.

I mit arbejde med klienterne i min skønheds-salon erfarede jeg hurtigt, at der ikke er nogen quick-fixes, når det kommer til at få en skøn og strålende hud, og det var tydeligt for mig, hvordan krop og sind er tæt forbundet. Derfor blev jeg tidligt indfanget i den holistiske og naturlige tilgang til skønhed. Det var denne nysgerrighed, som banede vejen for, at jeg ved siden af Beauty Avenue uddannede mig som aromaterapeut og botanisk kosmetikformulatør.

Jeg forsøger altid at vælge den mest bæredygtige løsning i alle forretningsbeslutninger, både for Naughty Alchemist og Beauty Avenue, også selvom det sjældent er den letteste eller billigste vej. Jeg er stolt af, at Beauty Avenue er den største ‘Grøn Klinik’ certificerede skønhedssalon i Danmark og den eneste i København. Vi er blevet anerkendt for vores hårde arbejde med adskillige priser, og det er jeg utrolig taknemmelig for.

Jeg tror på, at kompromisløshed og passion kombineret med uddannelse er grundlaget for en grøn revolution inden for skønhedsindustrien. Det er en kæmpe glæde for mig med Naughty Alchemist at kunne udbrede det grønne budskab og vise, hvor fantastiske resultater vi opnår med vores økologiske kvalitets-ingredienser og plantebaserede koncentrerede og effektive formler.