Vi tror på

Følg med i produktionen

Naughty Alchemist er en katalysator for at leve mere i balance og respekt for naturen ud fra den betragtning, at vi som mennesker har et gensidigt tilhørsforhold til hinanden. Vores filosofi er forankret i jordens visdom og det helende, transformerende potentiale, som udspringer fra naturen, jorden og universet, som vi alle er en del af.

Naturen har alt vi behøver. Jordens elementer, cyklusser og planteriget har stort potentiale til at påvirke vores sundhed og velfærd, og vi ser planter som vores allierede, som kan hjælpe med at nære, pleje og beskytte vores hud, krop og sind.

Naughty Alchemist er bannerfører for en ny måde at se skønhed og skønhedspleje på. Hvor man går væk fra et mekanisk blik på naturen og vores kroppe og i langt højere grad respekterer, beskytter og er lydhør overfor naturens og vores kroppes iboende visdom. Skønhed for os er at manifestere og booste din iboende skønhed og at leve sundere liv med mere balance, frihed og glæde. 

Skønhedspleje er selvpleje

Dine skønheds-plejerutiner med den energi og de følelser, du lægger i dem, kan være din indgang til dybere selvpleje og selv-kærlighed. Vores skønhedsprodukter og -ritualer er skabt til at pleje din krop og derigennem skabe et mere kærligt forhold til dig selv. Til at hjælpe dig med at skabe et roligt og glædesfyldt rum i din hverdag hvor du for en stund forlader alle de eksterne indtryk og i stedet mærker og kærligt genoplader og plejer dig selv.

Ved at ære og pleje kroppen som vores helligste tempel kan vi ændre ikke bare forholdet til os selv men vores forhold til verden omkring os. Når vi passer på os selv gennem daglige, nærende selvpleje-rutiner er det lettere at træde ud i verden med et overskud til at træffe gode, bevidste valg i forhold til både vores egen sundhed og velvære og jordklodens sundhed.